Blikken met venster

Op deze pagina vindt u informatie over onze collectie blikken met venster. Een blik met venster is een blik waar een stukje glas in zit. Hierdoor wordt de inhoud van het blik zichtbaar. Graag een specifiek formaat? Dat is voor ons geen probleem! Geef uw voorkeuren door en wij maken een offerte voor u op.

Koekelaatjes

Met venster | 186x186x102

Kubli

Met venster | 70x70x29

Roosjes

Met venster | 70x70x29

ProPegs

Met venster | 213x138x46

Contactformulier

Speciale wensen?

Heeft u een vraag over een specifiek product of bent u benieuwd of wij uw productwensen kunnen realiseren? Neem gerust contact met ons op. 

Metal Arts bestaat al meer dan 40 jaar. Door onze ervaring en expertise zijn wij in staat uw opdracht vanaf de eerste schets tot aan de levering naar volle tevredenheid uit te voeren.

Bakhuizen v.d. Brinkhof 106 | 1065 BD Amsterdam

info@metalarts.nl

+31 (0) 20 615 08 70

Telefonisch bereikbaar tussen 08:30 en 11:30 uur

Bedrukte blikken met venster

Blikken met venster hebben dus een klein venstertje in het ontwerp waardoor u in het blik kunt kijken. In princie is dit venster mogelijk in alle typen blik. Heeft u een specifiek formaat in gedachten? Dat is voor ons ook geen probleem! Geef uw voorkeuren door en wij maken een offerte voor u op.

Gepersonaliseerde blikken met venster

Wilt u graag uw blikken met venster personaliseren? Dan kunt u uw eigen ontwerp bij ons aanleveren. Het exacte stramien voor het aanleveren van het artwork ontvangt u van ons. Heeft u assistentie nodig bij het aanleveren van het artwork? Wij helpen u graag. 

Wilt u het ontwerp liever ook aan ons uitbesteden? Ook dat kan. Laat het ons weten via het contactformulier. Wij maken een offerte voor u op. 

Blikken met venster als 3D visualisatie

Bent u van te voren benieuwd hoe uw blik eruit dadwerkelijk uit komt te zien? Sinds kort hebben wij ook de mogelijkheid om de ontwerpen als 3D visualisatie op te maken. Zo kunt u precies zien hoe uw bedrukte blikken er uit komen te zien. Metal Arts is dé grootste blikleverancier van Nederland. Voor al uw 'metal arts' kunt u bij ons terecht. Ook met vragen over mogelijkheden helpen wij u graag.   

Menu
Categorieën