Thee en koffie dozen

Naast het vervaardigen van thee, koffie en kruidenblikken produceren wij ook houten theedozen en kisten. Zie hieronder een greep uit wat we zoals hebben mogen produceren voor opdrachtgevers. Laat u op deze pagina inspireren. Bestel bij ons door het contactformulier in te vullen of door even naar ons te bellen. 

Houtenkistje

Houtenkist | 173x149x62

Hall of tea

Houten kist | 262x160x78

Natursan

Houtenkist | 303x260x99

Tea Secrets

Houtenkist | 268x156x66

Contactformulier

Speciale wensen?

Heeft u een vraag over een specifiek product of bent u benieuwd of wij uw productwensen kunnen realiseren? Neem gerust contact met ons op. 

Metal Arts bestaat al meer dan 40 jaar. Door onze ervaring en expertise zijn wij in staat uw opdracht vanaf de eerste schets tot aan de levering naar volle tevredenheid uit te voeren.

Bakhuizen v.d. Brinkhof 106 | 1065 BD Amsterdam

info@metalarts.nl

+31 (0) 20 615 08 70

Telefonisch bereikbaar tussen 08:30 en 11:30 uur

Thee en koffie dozen bedrukken

Wij kunnen diverse bedrukkingswensen voor u realiseren. Graag uw bedrijfslogo op uw houten theedozen laten bedrukken? Geen probleem! Ook zijn er vele variaties mogelijk. Zoals een theedoos met venster of met een scharniersluiting en wel/geen houten inzet. 

Mogelijkheden met houten thee en koffie dozen

De houten thee en koffie dozen zijn anders dan onze voornaamste specialiteit: blik. Echter kunnen wij wel een gepersonaliseerde houten thee of koffie dozen voor u realiseren. U kunt hier al een greep uit onze houten kisten collectie bekijken. Voor uw eigen persoonlijke voorkeuren betreffende de opmaak komen wij graag in contact met u. Samen kunnen we kijken naar wat er mogelijk is en wat past bij uw idee. 

Wij zijn dé blikfabrikant van Nederland

Metal Arts is dé grootste blikleverancier van Nederland. Wij helpen u graag met het realiseren van uw blik wensen. Naast het vervaardigen van de meer traditionele vormen van bedrukte blikken, als promotionele verpakking, zijn wij gespecialiseerd in het maken van posters, kaarten, klokken, magneet- plaatjes, thermometers, reclameborden, metalen borden en dienbladen in blik. Voor al uw 'metal arts' kunt u bij ons terecht. Ook met vragen over mogelijkheden helpen wij u graag.   

 

Menu
Categorieën