Houten kisten

Bekijk wat we zoal voor opdrachtgevers hebben gemaakt voor houten theekisten. Ook gepersonaliseerde houten theedozen kunnen wij aan u leveren. En ook hier is weer veel mogelijk op het gebied van formaat, kleur en sluiting. 

Houtenkistje

Houtenkist | 173x149x62

Hall of tea

Houten kist | 262x160x78

Natursan

Houtenkist | 303x260x99

Tea Secrets

Houtenkist | 268x156x66

Contactformulier

Speciale wensen?

Heeft u een vraag over een specifiek product of bent u benieuwd of wij uw productwensen kunnen realiseren? Neem gerust contact met ons op. 

Metal Arts bestaat al meer dan 40 jaar. Door onze ervaring en expertise zijn wij in staat uw opdracht vanaf de eerste schets tot aan de levering naar volle tevredenheid uit te voeren.

Bakhuizen v.d. Brinkhof 106 | 1065 BD Amsterdam

info@metalarts.nl

+31 (0) 20 615 08 70

Telefonisch bereikbaar tussen 08:30 en 11:30 uur

Houten theedozen bedrukken

Bij Metal Arts kunt u terecht voor het bedrukken van houten theedozen. Wij kunnen veel formaten produceren én voorzien van bedrukking. Houten theedozen zijn niet alleen erg duurzaam, ze zijn ook erg handig en kunnen zowel losse thee als theezakjes prachtig presenteren. Ideaal voor horeca, thuis of in de bedrijfskantine. 

Wilt u graag houten theedozen laten bedrukken? Neem contact met ons op. 

Wij zijn dé blikfabrikant van Nederland

Al zo'n 40 jaar vervaardigen wij van diverse blikverpakkingen en bedrukte blikken. Rond, vierkant, ovaal of zeshoekige blikken. Niets is ons vreemd. Wij zijn al jaren marktleider in het vervaardigen van blikverpakkingen voor de veelal zakelijke markt. Heeft u een speciale wensen of wilt u weten of uw creatieve wens te produceren is? Vraag het ons! In bijna alle gevallen kunnen wij maken wat u verzint. 

Menu
Categorieën